Over GemeenteKavel

Op de website treft u een overzicht lijst met het gehele aanbod, doormiddel van de selectienavigatie kunt u specifieker naar bepaalde kavels zoeken. Vervolgens vindt u per kavel enkele kerngegevens zoals afmetingen, bestemming, prijs, diverse foto's en in veel gevallen het vigerende bestemmingsplan. Verder treft u per kavel de contactgegevens van de betreffende gemeente aan waar u contact mee kunt opnemen voor meer informatie. U kunt een kavel doorzenden naar een relatie of publiceren op één van de sociale media kanalen.

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUW AANBOD!

Door middel van TwitterFacebook of Linkedin kunt u op de hoogte blijven van nieuw aanbod van één van de aangesloten Nederlandse gemeenten. Tevens is het mogelijk om vrijblijvend een zoekprofiel achter te laten. Hiervoor hoeft u enkel uw naam, e-mailadres en kernwaarde van uw zoekopdracht in te voeren. Zodra er een kavel wordt aangemeld dat binnen uw zoekopdracht past wordt u hiervan op de hoogte gebracht. U kunt uw zoekopdracht zelfstandig aanpassen of verwijderen. 

 

VRAGEN 

Indien u algemene vragen en/of opmerkingen heeft over de website kunt u middels ons reactieformulier onder "contact" uw vraag aan ons stellen. Wij nemen dan direct contact met u op en brengen u desgewenst in contact met de juiste afdelingen binnen de betreffende gemeente. 

Wij wensen u veel zoek plezier op onze website en hopen dat dit resulteert in de totstandkoming van een goede bemiddeling.

 

Vriendelijke groet het team van GemeenteKavel.nl

 

Bent u ook geinteresseerd in het aanbod gemeentepanden? Kijk dan op GemeentePand.nl