Bouwperceel Heumen

Frankenstraat 35 (6582 CX)

Plaats Heumen
Contract type Koop
Provincie Gelderland
Project Bouwperceel Heumen
Type locatie Woningbouw
Perceeloppervlakte circa 762 m²
Koopprijs € 283 k.k.

Plattegrond Klik hier om te downloaden

Bijzonderheden

In de kern Heumen aan de noordzijde van Heumen, langs de Oude Boterdijk, zijn in het Plan Heumen Noord 4 kavels beschikbaar voor uitgifte.
Het is de bedoeling dat de kavels worden verkocht aan particulieren die er in eigen beheer een vrijstaande woning op realiseren. De kavels zijn gelegen aan de Frankenstraat 20 (groot 270 m²), Frankenstraat 22 (265 m²), Frankenstraat 28 (groot 450 m²) en Frankenstraat  34 (groot 762 m²).

Aanbieder Gemeente Heumen
Contactpersoon De heer A. Kneppers