Bedrijfskavel Leuth

Type locatie Bedrijfslocatie
Perceeloppervlakte vanaf 2,50 m²
Koopprijs € 80 k.k.

Plattegrond Klik hier om te downloaden

Bijzonderheden

Bedrijventerrein Lieskes Wengs is een gemengd bedrijventerrein met een oppervlakte van ongeveer 3 hectare. De maximaal toelaatbare milieucategorie is 3.1.

Het bedrijventerrein is recent uitgebreid met circa 6 kavels. Er zijn nog een aantal kavels beschikbaar met een maximale oppervlakte van 2.500 m². De kavels zijn bestemd voor lokaal gebonden bedrijvigheid. De grondprijs is vanaf € 80,- per m², excl. BTW.

Aanbieder Gemeente Berg en Dal
Contactpersoon Stef van der Graaf